DE CE SA TE ALATURI ECHIPEI IB Cargo?

Un job la IB Cargo nu e doar un simplu job, e o ocazie sa faci parte dintr-un ecosistem care functioneaza unitar, in care fiecare isi trateaza rolul cu maxima implicare, ca si cum ar fi propriul business. Suntem alimentati de o cultura de tipul “se poate”, bazata pe echipa, pe dezvoltare si invatare continue, o cultura a increderii si sprijinului intre membrii echipei si functionam asemenea mecanismelor de ceas. Fiecare dintre noi este o piesa cu un rol foarte clar stabilit si asta ne face sa fim eficienti. 

Daca vrei si tu sa faci parte dintr-o cultura deschisa spre invatare si colaborativa, daca vrei sa contribui la succesul tau, al celorlalti si impreuna sa culegem roadele muncii noastre, atunci te asteptam sa ne cunoastem.

Testimonialele colegilor nostri

Muncesc cu drag si spor cand am o energie pozitiva” este motto-ul meu si asta se intampla in fiecare zi la IB CARGO. Este jobul pe care mi l-am dorit dintotdeauna, avand provocarile zilnice care ma stimuleaza mental. Pentru mine, IB CARGO nu reprezinta un loc de munca, ci un mod de viata!.
Denisa, Departamentul LCL
Lucrez in IB CARGO de 12 ani. In acesti ani, am vazut cum am crescut cu totii atat din punct de vedere professional, cat si personal. De la niste tineri aflati la inceput de drum, ne-am maturizat, familiile noastre au crescut si avem copii; la fel, si firma a crescut, si are “ copilasii” ei, birourile din Constanta, Cluj si Sibiu.
Vio, Departamentul FCL
Ma bucur ca fac parte din aceasta echipa de profesionisti care sunt la curent cu tot ceea ce este nou, furnizeaza servicii de calitate si suport rapid, adaptate pentru dinamica curenta a pietei. Un element de o foarte mare importanţă pentru mine dupa cei 7 ani in acest grup este acela ca sustinerea, increderea, sprijinul, dar si motivatia nu mi-au lipsit niciodata, iar acest lucru a contribuit considerabil in perspectiva mea pentru valoarea companiei.
Ioana, Departamentul LCL
IB Cargo e o mare familie. Cei 5 ani petrecuti aici au trecut cu repeziciunea caracteristica clipelor frumoase. Am avut parte de multe provocari, dar fiecare dintre ele m-a ajutat sa cresc si sa devin un profesionist mai bun. Iar echipa, care m-a primit cu caldura in sanul ei, m-a sustinut neconditionat pe parcursul intregii perioade. S-o tinem tot asa, IB CARGO!.
Madalina, Departamentul Rutier Extern
Sunt de 6 ani jumatate in echipa IB Cargo, pentru ca in afara de oportunitatea de a face ce imi place si a ma dezvolta continuu, atmosfera de lucru este relaxata, am super colegi, opinia fiecaruia este ascultata, te simti in siguranta si liber sa te exprimi, sa-ti spui punctul de vedere si ideile. Exista deschidere catre nou si sustinere pentru a te implica in proiectele care te atrag si unde simiti ca poti contribui
Mirela, Departamentul Financiar-Contabil
16 august 2022 – s-au implinit 5 ani de cand aventura IB Cargo a inceput pentru mine. Am venit cu speranta si incredere de a imi construi o cariera si de a face parte dintr-o echipa puternica. In timp, cu multa munca si perseverenta, am primit oportunitatea de a ma afirma si de a imi atinge obiectivele. Astfel, astazi pot spune ca decizia de a ma alatura echipei IB Cargo a fost buna si imi pastrez in continuare optimismul de a continua aceasta experienta minunata.
Catalin, Departamentul LCL